Europa League

ΑΕΚ: Έπαθαν πλάκα στην Μπράιτον με την OPAP Arena – Η φωτογραφία με τα… ντεσιμπέλ μπροστά από το πέταλο της Original 21

Φωτογραφία με τα ντεσιμπέλ που δημιούργησε ο κόσμος της ΑΕΚ στην OPAP Arena καθώς και βίντεο με τα... highlights της «ενωσίτικης» εξέδρας, ανέβασαν οι άνθρωποι της Μπράιτον μετά το μεταξύ τους ματς.

Με τις καλύτερες των αναμνήσεων αποχώρησε από την Ελλάδα η αποστολή της Μπράιτον, μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη (30/11). Κάτι που δεν οφείλεται μόνο στο θετικό αποτέλεσμα (παρά την εμφανώς καλύτερη εμφάνιση του «δικεφάλου») που της εξασφάλισε τουλάχιστον τη 2η θέση του ομίλου, αλλά και στα όσα βίωσε στην OPAP Arena.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ακουστική του γηπέδου και την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της «Ένωσης» (ακολουθώντας μάλιστα πιστά τις οδηγίες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σχετικά με τα καπνογόνα, στρόμπο κτλ).

Χαρακτηριστική, δε, είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Μπράιτον στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook που έδειχνε ένα «έξυπνο ρολόι» μπροστά από το πέταλο της Original 21 να μετρά τα… ντεσιμπέλ που δημιουργούσε με την (πολλή) φωνή του ο κόσμος του «δικεφάλου», συνοδεύοντάς τη με το σχόλιο «Τι νύχτα».

ΑΕΚ: Έπαθαν πλάκα με τα ντεσιμπέλ της OPAP Arena στην Μπράιτον!

Από την πλευρά του, ο φωτογράφος των «γλάρων» ανήρτησε βίντεο με τα... highlights της «ενωσίτικης» εξέδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x