Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ζητήματα για την ΑΕΚ ενόψει Άρη το γκολ αλλά και η διαχείριση»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε δύο βασικά ζητήματα που αφορούν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, το βράδυ της Δευτέρας (4/12, 21:00), αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Χρήστο Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας που πρέπει να δείξει η ΑΕΚ. «Το θέμα είναι να μπουν τα γκολ», εξήγησε χαρακτηριστικά, κάνοντας ειδική μνεία και στα καλά αγωνιστικά στοιχεία των Θεσσαλονικιών.

Το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τη διαχείριση που θα μπορεί να κάνει ο Ματίας Αλμέιδα και συγκεκριμένα στον χώρο του κέντρου, εκεί όπου θα απουσιάζουν τόσο ο Γενς Γιόνσον, όσο και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Πάντως, σημείωσε ότι και ο Δανός άσος αλλά και ο Λιβάι Γκαρσία (επίσης εκτός με Άρη, όπως και οι Στάνκοβιτς-Κάλενς) θα είναι έτοιμοι στον «τελικό» με τον Άγιαξ στις 14 Δεκέμβρη. Εξήγησε, δε, τα δεδομένα για την «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα ενόψει Άρη.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Άρολντ Μουκουντί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x