Europa League

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο λόγω του ενδεχόμενου συνάντησης οπαδών

Οι υπεύθυνοι της αστυνομίας έχουν λάβει προληπτικά μέτρα ασφαλείας λόγω της πιθανής συνάντησης των οπαδών του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού αλλά και της Μαρσέιγ.

Αυξημένη είναι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του αεροδρομίου αποφάσισαν να λάβουν προληπτικά μέτρα ασφαλείας αυξάνοντας τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στον χώρο. Ο λόγος για την απόφασή αυτή που έλαβε η ΕΛΑΣ έχει να κάνει με το ενδεχόμενο συνάντησης των οπαδών, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού αλλά και της Μαρσέιγ στους χώρους του.

Θυμίζουμε ότι οι οπαδοί των πράσινων αναχωρούν για τη Γαλλία ενόψει του αυριανού αγώνα της ομάδας με τη Ρεν, αυτοί του Ολυμπιακού πετούν με προορισμό την Αγγλία για το παιχνίδι των ερυθρολεύκων με την Γούεστ Χαμ, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται και πολλοί οπαδοί της Μαρσέιγ οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της ΑΕΚ φτάνουν από τη Γαλλία για να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι της ομάδας τους με την Ένωση.

Έτσι το υπαρκτό ενδεχόμενο να συναντηθούν οι οπαδοί αυτοί στους χώρους του αεροδρομίου εγκυμονεί κινδύνους και οι Αρχές έχουν λάβει τα μέτρα τους για να κυλήσουν όλα καλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x