Europa League

Με πολύ γνωστό σύνθημα υποδέχθηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού ο πιλότος του αεροπλάνου!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Γαλλία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρεν με τον πιλότο του αεροπλάνου να την υποδέχεται με το πιο γνωστό σύνθημα της «πράσινης» εξέδρας.

«Πέταξε» για Γαλλία ο Παναθηναϊκός! Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 19:45 τη Ρεν στη «Roahzon Arena» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League αναζητώντας τη νίκη.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για τη Βρετάνη, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τα οποία είχαν παρθεί από την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και από την ίδια την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου έξω από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υπήρχαν τρεις κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς από τις προηγούμενες ημέρες είχε σημάνει συναγερμός για ενδεχόμενο συνάντησης των οπαδών, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού αλλά και της Μαρσέιγ στους χώρους του.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μερίμνησε με τον δικό της τρόπο, αφού άπαντες συγκεντρώθηκαν το πρωί στο Κορωπί και εν συνεχεία με πούλμαν έφτασε στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών. Στη συνέχεια οι πράσινοι οδηγήθηκαν στο αεροπλάνο από μια άλλη πύλη και όχι από την κεντρική προκείμενου να αποφευχθεί η συνάντηση.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ του σταθμού ο πιλότος του αεροπλάνου επέδειξε τα... Παναθηναϊκά του αισθήματα, βάζοντας στα ηχεία του αεροπλάνου ένα από τα πιο γνωστά - αν όχι το πιο γνωστό - σύνθημα της «πράσινης» κερκίδας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x