Europa League

Άμραμπατ: «Ο όμιλός μας είναι σαν Champions League - Ακόμα και στα 36 μου, ανυπομονώ»

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε για το αποψινό (26/10) ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ, αλλά και για τα πολλά παιχνίδια υψηλού επιπέδου που καλείται να δώσει η Ένωση.

Σε ένα μεγάλο αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, Μαρσέιγ και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωπες στο «Βελοντρόμ» (19:45).

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας πως ακόμη και στην ηλικία του, ανυπομονεί για τέτοιου είδους μεγάλα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον όμιλο της ΑΕΚ: «Αυτός ο όμιλος είναι ακριβώς όπως το Champions League. Είναι πολύ ωραίοι αγώνες, αντίπαλοι και γήπεδα στα οποία μπορούμε να παίξουμε. Από μικρό παιδί ονειρεύεσαι αυτά τα πράγματα. Ακόμα και τώρα που είμαι 36, ανυπομονώ γι' αυτό».

Για τα ματς με τη Μαρσέιγ: «Έχουμε ξεκινήσει καλά στον όμιλο. Θα ήταν τέλειο αν είχαμε κερδίσει και τον Άγιαξ εντός έδρας. Αλλά πρέπει να παίξουμε δύο φορές με τη Μαρσέιγ και πρέπει να φροντίσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον μια φορά για να αγωνιστούμε για την κορυφή του ομίλου και να φροντίσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο Europa League μετά τον χειμώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x