Europa League

Άπια: «Δεν υπάρχουν φιλικά ματς, ο Ολυμπιακός θέλει να μας νικήσει»

Ο Ντένις Άπια, χαφ της Ναντ, υποστήριξε πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, παρότι οι Πειραιώτες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά.

Υψηλής δυσκολίας παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League ο Ντένις Άπια.

Ο 30χρονος χαφ της Ναντ υποστήριξε πως δεν υπάρχουν… φιλικά ματς και παρότι οι Πειραιώτες είναι αδιάφορα βαθμολογικά και έχουν αποκλειστεί από την Ευρώπη, θα θελήσουν να νικήσουν τα «καναρίνια» για να κλείσουν θετικά την πορεία τους.

«Έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πάντα παίζουμε για τη νίκη, ασχέτως αν δεν υπάρχει πίεση αφού έχουμε προκριθεί στην Ευρώπη. Έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε σε αυτό το ματς. Μου αρέσει που έχω ρυθμό, θέλω να είμαι σε φόρμα και να παίζω γρήγορα. Σαν ομάδα έχουμε συνηθίσει να δίνουμε 2-3 ματς της εβδομάδα και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη νέα σεζόν.

Στο πρωτάθλημα το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό, αλλά θέλουμε με τον Ολυμπιακό να κάνουμε ένα καλό ματς για να νικήσουμε. Και ενόψει Κυριακής. Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν πολλά να κερδίσουν από το αυριανό ματς. Όμως δεν υπάρχουν φιλικά ματς, ο Ολυμπιακός δεν έχει νικήσει στην Ευρώπη φέτος και θα είναι ανταγωνιστικός σίγουρα για να το πετύχει. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και εκτός έδρας. Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε να πολεμάμε έως το τέλος και αποζημιωνόμαστε πολλές φορές, όπως με τον Ολυμπιακό και την Καραμπάγκ»
, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x