Europa League

Έπιασε κορυφή η Σάλτσμπουργκ, «σεφτές» για Κόνιασπορ

Στην κορυφή του 9ου ομίλου βρίσκεται η Σάλτσμπουργκ η οποία επικράτησε της Μαρσέιγ με 1-0. Την πρώτη ευρωπαϊκή της νίκη πέτυχε η Κόνιασπορ κόντρα στην Γκιμαράες (2-1). Ντεμπούτο για τον Μήτρογλου.

Στην κορυφή του 9ου ομίλου φιγουράρει από απόψε η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ. Η αυστριακή ομάδα επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Μαρσέιγ, στο ντεμπούτο του Κώστα Μήτρογλου, και με 4 βαθμούς πήρε προβάδισμα στην κούρσα πρόκρισης στην φάση των «32».

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, την πρώτη νίκη της ευρωπαϊκής της ιστορίας πανηγυρίζει από σήμερα η Κόνιασπορ, η οποία κατάφερε να επικρατήσει της Γκιμαράες με 2-1.

Τα αποτελέσματα του 9ου ομίλου

Σάλτσμπουργκ - Μαρσέιγ 1-0
(Νταμπούρ 73΄)

Κόνιασπορ - Γκιμαράες 2-1
(Αράζ 24', Μιλόσεβιτς 48΄/Ουρτάδο 74’)

Η βαθμολογία (2 αγων.)
1.Σάλτσμπουργκ 4 2-1
2.Κόνιασπορ 2-2
3.Μαρσέιγ 1-1
4.Γκιμαράες 2-3

Σάλτσμπουργκ - Μαρσέιγ



Νίκη κορυφής κόντρα στην Μαρσέιγ πέτυχε η Σάλτσμπουργκ. Χωρίς ρυθμό ήταν η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες χωρίς γκολ στην ανάπαυλα.

Τελικά το αποτέλεσμα κρίθηκε από το τέρμα του Νταμπούρ στο 73΄, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ομαδική προσπάθεια των πρωταθλητών Αυστρίας και με ψύχραιμο πλασέ στην άδεια εστία χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την γαλλική ομάδα, περνώντας στο 79' στη θέση του Λόπεζ.



Κόνιασπορ - Γκιμαράες



Την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της μετά από επτά απόπειρες πανηγυρίζει από σήμερα η Κόνιασπορ. Η τουρκική ομάδα κατάφερε να επικρατήσει της Γκιμαράες με 2-1 και έφτασε τους 3 βαθμούς μετά από δύο αγώνες. Χωρίς νίκη παραμένει η Γκιμαράες.

Στο 24΄ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα καθώς ο Αράζ εκμεταλλεύτηκε την... τραγική έξοδο του Αουρέλιο και πλάσαρε στην κενή εστία δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 48΄ο Μιλόσεβιτς με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-0 και έδωσε μαξιλαράκι νίκης στους γηπεδούχους. Το γκολ του Ουρτάδο στο 74΄ δεν άλλαξε και πολλά και το μόνο που έκανε ήταν να διαμορφώσει το τελικό σκορ (2-1).



Η επόμενη αγωνιστική (19/10)

Κόνιασπορ - Σάλτσμπουργκ
Μαρσέιγ – Γκιμαράες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x