Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Φέγενορντ στo «Ντε Κάιπ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του φετινού Europa League.
Στο πλευρό της ομάδας του Χρήστου Κόντη βρίσκονται περισσότεροι από 3.000 φίλοι των «πρασίνων», οι οποίοι και έχουν δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα στα… ορεινά του σταδίου!
Παρά το κρύο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν όλη την ημέρα στο Ρότερνταμ, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» δεν έχουν σταματήσει λεπτό να τραγουδούν και να στηρίζουν την ομάδα τους στη μάχη για τη διεκδίκηση ενός μεγάλου διπλού.
_221527.jpg)
Διαβάστε Επίσης
Λίγο πριν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ο Ράφα Μπενίτεθ ανέλυσε το Ρεάλ-Γιουβέντους για τη UEFA! Απτόητοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν… Λεωφόρο τους δρόμους του Ρότερνταμ! Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ράφα Μπενίτεθ! Αθανασίου: «Θα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα σωστά και να είναι πολύ προσεκτικός ο Παναθηναϊκός στο Ρότερνταμ» Δούκας: «Προχωράει εξαιρετικά η Διπλή Ανάπλαση - Μοναδικό ερώτημα το πότε θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις»!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






