Europa League

Ο προπονητής της εξέδρας: Μασούρας ο «εκπορθητής», Μαρτίνς ο καθηγητής!

Ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρα από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Φενέρμπαχτσε και ο προπονητής της εξέδρας σημειώνει τα στοιχεία-κλειδιά από το ματς.

Με τρομερή εμφάνιση, πρωταγωνιστή τον Μασούρα και… μαέστρο από τον πάγκο τον Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την έδρα της Φενέρμπαχτσε για να κάνει το 2/2 στον όμιλό του στο Europa League.

O προπονητής της εξέδρας αναφέρει τα σημεία-κλειδιά του αγώνα:

Μασούρας ο «εκπορθητής»: Τι παικτάρα είσαι ρε Γιώργο Μασούρα! Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε… γκαζωμένος και για τρία σερί παιχνίδια παίζει καταλυτικό ρόλο στα τρίποντα των Πειραιωτών απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης και Φενέρμπαχτσε. Σήμερα, κάνει μαγική εμφάνιση στην Πόλη, δίνοντας έτοιμο γκολ την κατάλληλη στιγμή στον Τικίνιο και βρίσκεται εκεί που πρέπει για να σκοράρει δις για το τελικό 3-0. Κρίμα που δεν έκανε χατ-τρικ…

Δεύτερο σερί ματς που το… Μασούρας-Τικίνιο ανοίγει τα σκορ: Από τη στιγμή που επέστρεψε ο Μασούρας, ο Τικίνιο πήρε μπρος και ξεμπούκωσε. Οι δυο τους δείχνουν να έχουν εξαιρετική συνεργασία, κάτι που φάνηκε κόντρα στον Απόλλωνα παρότι δεν μοίρασε ασίστ ο πρώτος στον δεύτερο. Ωστόσο, τόσο με τον Αστέρα, όσο και με την Φενέρ ο Μασούρας μοίρασε το 1-0 στον Τικίνιο, ξεκλειδώνοντας στο πρώτο δεκάλεπτο και τα δύο ματς!

Ο καθηγητής Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε το… δίπλωμα του συμπατριώτη και φίλου του Βίτορ Περέιρα. Άριστο διάβασμα του παιχνιδιού, τρομερό στήσιμο της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο και απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσει στο εμφατικό 3-0 στην Κωνσταντινούπολη. Ακόμη μια φορά, ο Μαρτίνς απέδειξε ότι είναι προπονητής μεγάλου επιπέδου, ακόμη και όταν η Φενέρ πίεσε δεν αγχώθηκε, ούτε χάθηκε και συνέχισε πιστός στο πλάνο του, το οποίο του βγήκε απόλυτα. Αν υπήρξε ποτέ η οποιαδήποτε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, ο ίδιος φροντίζει κάθε φορά να την... εξαλείψει!

Άντεξε στο τέταρτο πίεση της Φενέρ: Ο Ολυμπιακός γνώριζε πως το «Σουκρού Σαράτσογλου» είναι μια δυνατή έδρα, αλλά και το ότι η Φενέρμπαχτσε θα μπει δυνατά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για να πιέσει. Λογικό να κρατήσει πίσω την ομάδα ο Μαρτίνς, οι Τούρκοι είχαν μια πολύ μεγάλη φάση με τον Πέλκα αλλά γενικότερα κατάφεραν να αντέξουν και να χτυπήσουν μετά τη συμπλήρωση μια ώρα για να καθαρίσουν τον αγώνα.

Ο κέρβερος Βατσλίκ και το… μηδέν ξανά: Ο Τσέχος κίπερ έδειξε γιατί τον απέκτησε ο Ολυμπιακός! Έκανε εξόδους, αλλά και πολύ μεγάλες επεμβάσεις, ακόμη και όταν είχε… τελειώσει ουσιαστικά το ματς στο 86ο λεπτό! Έδινε σιγουριά στους συμπαίκτες του, κατεύθυνε όπως έπρεπε την άμυνά του και ήταν πραγματικά κέρβερος. Κάπως έτσι, για δεύτερο σερί ματς ο Ολυμπιακός κρατάει το μηδέν στην άμυνα, έχοντας και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία με τον Παπασταθόπουλο να κάνει δεύτερο σερί θετικότατο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x