Europa League

Ο Πασιένσια δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να… χαθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με γκολ στο 91'!

Η Άιντραχτ πέρασε από την Αμβέρσα με γκολ του πρώην «ερυθρόλευκου» Πασιένσια στο 91', επικρατώντας 1-0 της Αντβέρπ, και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να… χαθεί στη βαθμολογία του ομίλου!

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την τεράστια νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε και τίποτα δεν μπορεί να τον… ξενερώσει, αλλά, έστω και λίγο, ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Γκονσάλο Πασιένσια του τη… χάλασε!

Με δικό του εύστοχο πέναλτι στο 91', η Άιντραχτ πέρασε από την Αμβέρσα, επικρατώντας 1-0 της Αντβέρπ, με τους Γερμανούς να μην επιτρέπουν στο φινάλε στον Ολυμπιακό να… χαθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται, φυσικά, στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, με την Άιντραχ να ακολουθεί με 4 και ενώ οι δυο τους «τα λένε» την επόμενη αγωνιστική στη Φρανκφούρτη. Ωστόσο, οι άλλες δύο ομάδες, Φενέρ και Αντβέρπ, έμειναν στο -5 και -6 από τους Πειραιώτες, που έχουν βάλει, φυσικά, τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League!

Δείτε το γκολ του Πασιένσια που έκρινε το Αντβέρπ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης:



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αντβέρπ (5-4-1): Μπουτέζ - Μπούτα, Βερστράετε, Αλμέιδα, Ντε Λάετ, Ντεσολέιλ - Σαμάτα, Μπένσον, Ναϊνγκολάν, Φίσερ - Έγκεσταϊν

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-4-3): Τραπ - Τουρέ, Χιντερέγκερ, Τσάντλερ - Χρούστιτς, Γιάκιτς, Σόου, Μπορέ - Χασέμπε, Λάμερς, Κόστιτς

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Ολυμπιακός (5-1) 6
2. Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) 4
3. Φενέρμπαχτσε (1-4) 1
4. Αντβέρπ (1-3) 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (21/10):

Φενέρμπαχτσε-Αντβέρπ (19:45)
Άιντραχτ-Ολυμπιακός (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x