Europa League

Γερμανοί ρεπόρτερ δέχτηκαν επίθεση στον «αέρα» από οπαδούς της Γουέστ Χαμ

Επίθεση από οπαδούς της Γουέστ Χαμ δέχτηκαν ρεπόρτερ της Άιντραχτ που έκαναν ραδιοφωνική μετάδοση.

Απαράδεκτο περιστατικό στον πρώτο ημιτελικό του Europa League ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ (1-2). Στο γκολ ισοφάρισης των γηπεδούχων, δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που έκαναν ραδιοφωνική περιγραφή της αναμέτρησης δέχτηκαν επίθεση από Άγγλους οπαδούς!

Μάλιστα, το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο αναρτήθηκε στα social media από το γερμανικό Μέσο, που ανέφερε πως οι δύο ρεπόρτερ είναι καλά στην υγεία τους.

«Δεχόμαστε επίθεση! Πέταξαν τα ακουστικά από τον συνάδελφό μου, Τιμ. Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται κι αν μπορεί να έρθει ασφάλεια εδώ», τόνισε ο Φίλιπ Χοφμάιστερ στη διάρκεια της περιγραφής, ενώ λίγο αργότερα ανέφερε: «Έχεις συνεχώς την αίσθηση πως θα σου ορμήσει κανένας από πίσω για να σε χτυπήσει εδώ πέρα. Το όνειρο που είχα για το αγγλικό ποδόσφαιρο κατέρρευσε».

Η Γουέστ Χαμ καταδίκασε το περιστατικό και εκπρόσωπος της ομάδας ανέφερε ότι ήδη γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό όσων επιτέθηκαν στους δύο δημοσιογράφους. «Υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά και όποιος ταυτοποιηθεί, τα στοιχεία του θα πάνε στην αστυνομία. Θα αποβληθούν επ’ αόριστον από τους αγώνες μας και δεν θα μπορούν να δουν τη Γουέστ Χαμ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x