Europa League

Ιωαννίδης: «Είναι ματς που πρέπει να κερδίζουμε για να φτάσουμε εκεί που αξίζει ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ.

Με το υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης έβαλε «φωτιά» στο ΟΑΚΑ και άνοιξε τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Έλληνας επιθετικός ανέφερε ότι αυτά είναι τα ματς που πρέπει να κερδίζει η ομάδα για να φτάσουν το «τριφύλλι» εκεί που πρέπει να είναι, προσθέτοντας πως κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το ματς έτσι όπως είχαν σχεδιάσει αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη:
«Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται και ο καθένας μας θέλει να φτάσει. Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ όμορφα και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί.

Όλη την εβδομάδα αναλύαμε τον αντίπαλο, δουλεύαμε πάνω στη Βιγιαρεάλ, αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε σαφείς οδηγίες και καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει.

Περίμενα ότι θα την περάσει ο Κώτσιρας τη μπάλα από τα πόδια του αμυντικού οπότε είχα ψιλοσκεφτεί πως θα εκτελέσω. Ευτυχώς τη βρήκα τη μπάλα την τσίμπησα σωστά και ήταν ένα ωραίο τελείωμα και είμαι πολύ χαρούμενος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x