Europa League

Ντέμης: «Ο Γιοβάνοβιτς εξαφάνισε το πλεονέκτημα της Βιγιαρεάλ - Συνεχώς καλύτερος ο Ιωαννίδης»

Ακούστε πως σχολίασε ο Ντέμης Νικολαϊδης τη χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Τι ανέφερε για τον Ιωαννίδη.

Το εγκώμιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπλεξε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 συνομιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα για την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιγιαρεάλ.

Όπως ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς ήταν αυτός που ουσιαστικά κέρδισε το ματς, υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός με τη σωστή ομαδική του λειτουργία -η οποία οφείλεται στον προπονητή του- να καταφέρνει να εξαφανίζει το πλεονέκτημα που είχε η ισπανική ομάδα.

«Η ποιότητα των παικτών της Βιγιαρεάλ έκανε μπαμ. Αυτό που μού έμεινε από το παιχνίδι είναι ότι το ματς το κέρδισε ο Γιοβανόβιτς. Κατάφερε μια ομάδα που ήταν ανώτερη ποιοτικά, να εξαφανίσει αυτό το πλεονέκτημα της. Η σωστή ομαδική λειτουργία του Παναθηναϊκού εξουδετέρωσε την ποιότητα της Βιγιαρεάλ και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε μία εύκολη νίκη και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.
Τον Γιοβάνοβιτς τον έχουμε δει να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μου έκανε εντύπωση το πώς κατέβηκε ο Παναθηναϊκός λοιπόν. Τον έχουμε δει τον Γιοβάνοβιτς και με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παναθηναϊκος είχε το στοιχείο αυτό στο πρωτάθλημα»
, ανέφερε και στη συνέχεια στάθηκε στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη…

«Μ’ αρέσουν τα γκολ αυτά, σαν το γκολ του Φώτη. Είχα μιλήσει μαζί του. Είναι ψύχραιμος και ψυχρός. Κάτι που το χρειάζεται ένας επιθετικός. Ο Ιωαννίδης φάνηκε από τον τρόπο που πλασάρει, ότι ήταν ψύχραιμος και συνέχεια γίνεται καλύτερος και πλέον πασάρει καλά, παίρνει μέρος στο παιχνίδι. Αφήνει άδεια την περιοχή που έτσι πρέπει να κάνει ένας επιθετικός για να μπορούν να μπαίνουν άλλοι σε αυτή», τόνισε.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης -επίσης- σχολίασε και την σαφώς καλύτερη εικόνα που έχει ο Μαντίνι με τον Παναθηναϊκό συγκριτικά με αυτή που είχε με τον Άρη.

«Μ’ αρέσει η εξέλιξη του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό. Είναι ήρεμος στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ συγκεντρωμένος πια στο παιχνίδι. Και τώρα έτσι φαίνεται και η ποιότητά του και η μεγάλη του ικανότητα κάτι που δεν φαινόταν στον Αρη. Ο Τσέριν και ο Κώτσιρας ήταν αλάνθαστοι. Για τον Σπόραρ το έχω ξαναπεί. Έχει ένα βιογραφικό που δεν μπορείς να το αμελήσεις. Παρατηρώ και τον Μπερνάρ που ειδικά φέτος είναι ακόμη καλύτερος και ο Παλάσιος επίσης. Παρατηρώ το πώς ακούν τον προπονητή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x