Europa League

Κετσετζόγλου: «Νίκη που γεννά νέους φιλάθλους και δείχνει ποια είναι η ΑΕΚ του Αλμέιδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τα πολλαπλά κέρδη της ΑΕΚ από τον θρίαμβο στο Μπράιτον (2-3).

Βραδιά που «φτιάχνει» νέους φίλους της ΑΕΚ χαρακτήρισε τη χθεσινή του θριάμβου επί της Μπράιτον (2-3) ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε και στην επίδραση του Ματίας Αλμέιδα.

«Αυτή η βραδιά θα περάσει στην ιστορία της ΑΕΚ και θα μνημονεύεται μετά από χρόνια. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα το νταμπλ και αυτή η νίκη για να δημιουργούνται νέοι φίλαθλοι της ομάδας. Είναι το μεγάλο δώρο του Αλμέιδα στην ΑΕΚ αυτό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως η ομάδα κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Αγγλίας και τις απουσίες της κατέβηκε για να κάνει το παιχνίδι της. Αυτό δείχνει ποια είναι η ΑΕΚ το Αλμέιδα. Όπως είπε και ο ίδιος, όποιος δεν πιστεύει… να πιστέψει», τόνισε.

«Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ επί Αλμέιδα και έγινε χωρίς τις δύο κολώνες της άμυνας. Ο Σιμάνσκι αν εξαιρέσουμε το λάθος στο πέναλτι έκανε απίστευτη εμφάνιση και δεν μπορούσες να πιστέψεις ότι δεν είχε ξαναπαίξει στόπερ. Κι ο Στάνκοβιτς έκανε το καλύτερό του ματς από τότε που ήρθε στην ομάδα, ανεβαίνει σταδιακά και η επέμβαση που κάνει στο 2-2 ήταν εκπληκτική. Ο Σιντιμπέ έβαλε ένα φοβερό γκολ, δουλεμένο στην προπόνηση και χθες είδαμε εμφάνιση ενός παίκτη που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής», πρόσθεσε.

Τέλος, για τον τραυματισμό του Εχσάν Χατζισαφί είπε: «Ανησυχήσαμε λίγο, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Πιστεύω πως θα είναι σύντομα καλά. Μπήκε στη θέση του ο Μοχαμάντι και ήταν καλός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x