Europa League

Κετσετζόγλου: «Το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ επί Αλμέιδα-Δεν είναι φαβορί με Άγιαξ, αλλά μπορεί!»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου εξήρε την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον και εξέφρασε την πεποίθηση πως μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το Conference League στο Άμστερνταμ.

Η παρουσία της ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον παρά την ήττα (0-1) ήταν η καλύτερη επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με προπονητή τον Αλμέιδα, βάσει απόδοσης, εικόνας του αγώνα και δυναμικής αντιπάλου, όχι αποτελέσματος. Δεν περίμενα να κυριαρχήσει έτσι απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, ειδικά χωρίς Γκαρσία και Αραούχο. Με αποκορύφωμα αυτό το παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει παίξει πέντε παιχνίδια στην Ευρώπη απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, ήταν πολύ ανταγωνιστική και διεκδικούσε μέχρι το τέλος αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και ο κόσμος στο τέλος χειροκρότησε και έφυγε ικανοποιημένος», τόνισε.

«Ο Μουκουντί θεωρώ πως ήταν ο κορυφαίος, γιατί ήταν άριστος αμυντικά και βοήθησε και στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω. Δεν μπορώ να πω ότι υστέρησε κάποιος πλην του Γκατσίνοβιτς, ο οποίος δεν είχε κακή απόδοση αλλά είχε κακές αποφάσεις και τη φάση της αποβολής», πρόσθεσε.

Πλέον υπάρχει στον ορίζοντα ο «τελικός» με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όπου η «Ένωση» πάει για δύο αποτελέσματα. «Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα ο Άγιαξ είναι φαβορί παίζοντας στην έδρα του, αλλά η ομάδα του Αλμέιδα θα πάει να διεκδικήσει τις πιθανότητές της, που δεν είναι και λίγες. Με τις επιστροφές που δεν θα αργήσουν, αν όχι τη Δευτέρα στο επόμενο ματς, μπαίνει η ΑΕΚ σε έναν καλύτερο δρόμο για τη συνέχεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x