Europa League

Κομπουαρέ: «Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για τον κόσμο του»

Ο Αντουάν Κομπουαρέ αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός, με τον τεχνικό της Ναντ να υποστηρίζει πως η ομάδα του αρχίζει να παίρνει αποτελέσματα πλέον εκτός έδρας.

Στο κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός για να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με μια νίκη στάθηκε ο Αντουάν Κομπουαρέ, με τον τεχνικό της Ναντ να σημειώνει τη βελτίωση της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

«Μπορεί να δούμε τον Ολυμπιακό ως μία αποφασισμένη ομάδα να νικήσει εντός έδρας ή μία ομάδα χωρίς κίνητρο. Αυτό θα εξαρτηθεί και από εμάς. Πιστεύω όμως ότι ο Ολυμπιακός θα θέλει τη νίκη για τον κόσμο του. Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, όμως είμαστε πλέον πιο συμπαγείς. Θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε και στο γαλλικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα.

Η Καραμπάγκ ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά το αποτέλεσμα μετράει στο ποδόσφαιρο. Με την Φράιμπουργκ ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, με την Καραμπάγκ επίσης, με τον Ολυμπιακό ήταν περισσότερο ισορροπημένα»
, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x