Europa League

Nικολακόπουλος: «Να είναι καλά τα δύο Ελληνόπουλα για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το 1-1 στην έδρα της Γκενκ και την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Το δικό του σχόλιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού, έκανε μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Γκενκ, ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ μας στάθηκε αρχικά στην ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου που πήρε το φάουλ στην αρχή της φάσης και στη συνέχεια έκλεψε και πέτυχε το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης, ενώ χαρακτήρισε ως κορυφαίο τον Ρέτσο και στα δυο παιχνίδια με τη Γκενκ .

«Να είναι ναι καλά τα δυο Ελληνόπουλα» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον χαρακτήρισε μεγάλη απώλεια τον Ροντινέι για το πρώτο ματς με την Τσουκαρίσκι, αφού έχει μείνει ο Ολυμπιακός μόνο με τον Κίνι και τον Ραμόν για πλάγιους μπακ, καθώς, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι τραυματίας ο Ανδρούτσος.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού είπε ότι για 70’ λεπτά σε παιχνίδι με 11 έναντίον 11 ήταν απογοητευτική, δίνοντας την εξήγηση και στο ότι είναι μια ομάδα με καινούργιο προπονητή και με ήδη 5-6 καινούργιους παίκτες. Τέλος ανέφερε ότι θα είναι ευχής έργον να πιάσουν οι μεταγραφές του αλλά και να γίνουν και άλλες καλές μεταγραφές γιατί είναι σαφές το έλλειμα ποιότητας.

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x