Europa League

Νικολογιάννης: «Μυθικό βράδυ για τον Παναθηναϊκό - Στο Top-5 η εμφάνιση με Βιγιαρεάλ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί η απόδοση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ ήταν εκ των κορυφαίων των τελευταίων ετών και στάθηκε στη συμβολή των Κώτσιρα, Παλάσιος και Γιοβάνοβιτς.

Στην ολοκληρωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Βιγιαρεάλ και σκόρπισε πολλά χαμόγελα στον κόσμο του, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα μυθικό βράδυ για τον Παναθηναϊκό, στέκομαι στην εμφάνιση της ομάδας κόντρα σε έναν σύλλογο top επιπέδου. Η Βιγιαρεάλ είναι η κορυφαία ομάδα στο Europa League σε επίπεδο βαθμών, το κατέκτησε πριν από τρία χρόνια και μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Πήρε αυτό που δικαιούταν χθες ο Παναθηναϊκός, σε ένα ΟΑΚΑ που γέμισε για μια ακόμα φορά από τον κόσμο που είναι διψασμένος. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν άφησε τη Βιγιαρεάλ να κάνει παρά μόνο μια φάση. Ήταν πολύ καλά διαβασμένος, το scouting που είχαν κάνει Γιοβάνοβιτς και Κόντης ήταν αυτό που έπρεπε και οι παίκτες το έκαναν όλο αυτό να φαίνεται πολύ όμορφο στο γήπεδο. Τέτοια εμφάνιση συνολικά, αν μπορούσα να πω, είναι στο Τop-5 που θυμάμαι εγώ για πολλά χρόνια. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το βάρος του αντιπάλου και το που ήταν ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια. Το ταβάνι του δεν το ξέρουμε, έχουν έρθει κι άλλοι παίκτες που έχουν ανεβάσει τον ανταγωνισμό», σχολίασε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κώτσιρας έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με το «τριφύλλι» και ο Παλάσιος… ακόμα τρέχει, συνθέτοντας μια φοβερή δεξιά πλευρά χθες απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως η δουλειά που κάνει ο Γιοβάνοβιτς τον κατατάσσει πολύ ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου του Παναθηναϊκού, ενώ επισήμανε ότι θέλει πάντα να βάζει στόχους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x