Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Βέρμπιτς, «χλωμός» για ΑΕΚ

Χωρίς τον Βέρμπιτς που έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και με τον Βαγιαννίδη να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ.

Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το δευτεριάτικο παιχνίδι στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ, την επομένη του θριάμβου επί της Βιγιαρεάλ…

Και αυτό γιατί ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία στο Κορωπί και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της προσεχούς Δευτέρας!

Παράλληλα, ο Γιώργος Βαγιαννίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, απέχοντας και αυτός από τη σημερινή (22/09) προπόνηση του «τριφυλλιού», αν και ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν για την αναμέτρηση με την «Ένωση»...

Από εκει και πέρα, αποθεραπεία έκαναν οι βασικοί στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ισπανικής ομάδας με 2-0, ενώ οι υπόλοιποι τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
«Η επομένη της εντυπωσιακής πρεμιέρας στον όμιλο του Europa League βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x