Europa League

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Πρέπει να μπει για νίκη με τη Μακάμπι - Ποια ομάδα θα αντιδρούσε έτσι στη Βιγιαρεάλ;»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα.

Μόνο για τη νίκη (παρά το ότι εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League και με «Χ») πρέπει να μπει ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα την προσεχή Πέμπτη (14/12, 19:45), όπως τόνισε ο Ντέμης Νικολαΐδης συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την ίδια στιγμή ο παλαίμαχος άσος εξήρε την αντίδραση που έβγαλε το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στη Βιγιαρεάλ, η οποία έδειξε και τον χαρακτήρα των «πρασίνων».

«Δεν θεωρώ ότι η διαφορά της Μακάμπι με τον Παναθηναικό είναι τόσο μεγάλη όσο του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα (σ.σ. σε σχετική σύγκριση που έγινε). Πρέπει να μπει ο Παναθηναικος -και νομίζω έτσι θα κάνει- με το ''θέλω τη νίκη, πρέπει να κερδίσω το ματς''.

Στη Βιγιαρεάλ ήταν καλός. Σύμφωνοι, με τις αλλαγές λειτούργησε καλύτερα, αλλά δεν ήταν χειρότερη ομάδα από τη Βιγιαρεάλ. Κοίτα πώς αντέδρασε. Ποια ομάδα αντιδρά έτσι; Αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα της ομάδας
», ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Ντέμης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x