Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μέσα στις κορυφαίες μεταγραφές της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό ο Παλάσιος»

Ο Νίκος Αθανασίου εστίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον πολύ καλό πρώτο γύρο που έκανε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος τονίζοντας ότι αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού σε αυτό το διάστημα και… όχι μόνο.

Τα εύσημα στον Σεμπάστιαν Παλάσιος απένειμε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, καταγράφοντας τα επιτεύγματά του στον πρώτο γύρο του της Stoiximan Super League και κάνοντας λόγο για μια από τις πιο πετυχημένες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια…

«Θεωρώ ότι πρέπει να αναφερθούμε στον πρώτο γύρο που έκανε ο Παλάσιος και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί ο Αργεντινός εξτρέμ δεν έχει κερδίσει τα εύσημα που του αξίζουν. Είναι μέσα σε 10 γκολ από τα 34 του Παναθηναϊκού, δηλαδή μέσα σε ένα από κάθε τρία γκολ που πετυχαίνει η ομάδα του. Αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα ξεκινήσει συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Με βάση το ποσό που δαπανήθηκε αλλά και τη συνολική προσφορά του, πιστεύω ότι ο Παλάσιος είναι μέσα στις κορυφαίες μεταγραφές του Παναθηναϊκού της τελευταίας δεκαετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στο επικείμενο πολύ κρίσιμο ματς του «τριφυλλιού» κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, σημειώνοντας: «Όλο το βάρος τώρα θα πέσει στο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα. Δεν είναι μια ιδανική συνθήκη αυτή που θα βιώσει ο Παναθηναϊκός, να μείνει χωρίς ματς για 10 μέρες αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη όψη. Ο Παναθηναϊκός από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και σήμερα δεν είχε την δυνατότητα να δουλέψει με όλους σχεδόν τους παίκτες διαθέσιμους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την δυνατότητα για οκτώ εννιά πολύ ποιοτικές προπονήσεις και να δουλέψει πάνω στα πράγματα που χρίζουν βελτίωσης».

Ενώ ο Αθανασίου μνημόνευσε και το παράδειγμα της Άρσεναλ με την στήριξη στον Αρτέτα, με αποτέλεσμα να είναι φέτος στην πρώτη θέση στην Αγγλία, το οποίο φαίνεται να ταιριάζει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x