Europa League

Ποιος είναι ο Τάσος Σαπουντζής που έκανε το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό κόντρα στη Ναντ

To ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε στο ματς με τη Ναντ ο 20χρονος μέσος, Τάσος Σαπουντζής και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τον… γιο του Αντώνη Σαπουντζή!

Ξεχωριστή είναι η αποψινή βραδιά για τον Τάσο Σαπουντζή!

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ναντ για το Europa League, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ποιος είναι όμως ο νεαρός που έριξε στο παιχνίδι ο Μίτσελ;

Πρόκειται, φυσικά, για τον γιο του πάλαι πότε παίκτη του Άρη, του Ηρακλή και του Πανιωνίου, Αντώνη Σαπουντζή και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Αποκτήθηκε το 2019 ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αρχικά ενσωματώθηκε στην Κ17 των Πειραιωτών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην Κ19, όπου έπαιξε σε 19 ματς, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και 1 γκολ.

Ολυμπιακός: Aυτός είναι ο Τάσος Σαπουντζής

Το καλοκαίρι του 2021 εντάχθηκε στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, έπειτα από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον ξεχώρισε. Στη Super League 2 αγωνίστηκε σε 12 ματς, ενώ κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας ο πρώην προπονητής τους, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπου και εντυπωσίασε.

Φέτος έχει ξαναμπεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στις εκτός έδρας αναμετρήσεις για το Europa League με Καραμπάγκ και Φράιμπουργκ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x