Europa League

Εκτός ο Εμβιλά για τον αγώνα με τη Ναντ, μέσα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Ναντ.

Ο Γιάν Εμβιλά έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τη Ναντ στη Γαλλία, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Όπως ενημέρωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Γάλλος χαφ ταλαιπωρείται από μία φαρυγγίτιδα που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Κυπελλούχο Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Κορμπεράν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έχει να παίξει με τα ερυθρόλευκα από το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ
Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (7/9), ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς εναντίον της Ναντ, που θα γίνει την Πέμπτη (8/9, 22.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Group G για το UEFA Europa League.

Αναλυτικά οι επιλογές του:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x