Stoiximan Super League

Fanatik: «Επανέρχεται τον Ιανουάριο για Μασούρα η Τράμπζονσπορ»

Η Fanatik σε σημερινό της ρεπορτάζ τονίζει πως η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει τον Ιανουάριο για τον Γιώργο Μασούρα, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε τους όρους των δόσεων των 3,5 εκατ. ευρώ!

Στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες -για να μην πούμε μήνες- γίνεται ένας χαμός γύρω από το όνομα του Γιώργου Μασούρα και το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη γειτονική μας χώρα για χάρη της Τράμπζονσπορ!

Από την περασμένη άνοιξη ακόμα, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού «έπαιζε» δυνατά στα ρεπορτάζ των πρωταθλητών Τουρκίας, αφού ήταν και παραμένει διακαής πόθος του 59χρονου προπονητή τους, Αμπντουλάχ Αβτσί. Ο Τούρκος τεχνικός έχει ήδη υπό τις οδηγίες του δύο Έλληνες, τους Μπακασέτα και Σιώπη, οι οποίοι και έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψει η ομάδα της Τραπεζούντας στην κορυφή του τουρκικού ποδοσφαίρου, και θέλει και… τρίτο στην παρέα!

Απ' ό,τι φαίνεται, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα…

Η Fanatik, λοιπόν, σε σημερινό (7/9) της ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει τον Ιανουάριο για τον Γιώργο Μασούρα, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε τους όρους των δόσεων των 3,5 εκατ. ευρώ! Οι «ερυθρόλευκοι», τονίζεται στο δημοσίευμα, θεωρούν λίγα τα χρήματα για τον 28χρονο εξτρέμ, αλλά κυρίως τον τρόπο καταβολής των δόσεων και ως εκ τούτου δεν προχώρησε το… φλερτ σε γάμο! Τουλάχιστον για την ώρα. Η Fanatik υπογραμμίζει ότι ο Μασούρας θέλει να φύγει από τον Πειραιά, προσθέτει ότι ο Μπακασέτας έχει μεσολαβήσει, «ψήνοντας» τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα και σημειώνει ότι σε λίγους μήνες -αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή τώρα- θα κάνει νέα κίνηση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x