Europa League

Ελ Αραμπί: «Ίσως μας άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στο με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ευχαριστημένος για το γκολ που πέτυχε εμφανίστηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και αναφέρθηκε στην ενότητα που πρέπει να υπάρχει στους «ερυθρόλευκους»

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα ξανά δίχτυα και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα. Δείξαμε κάποια αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ήμασταν καλύτεροι. Στο γκολ είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, ήταν δικό μας λάθος. Πήραμε ισοπαλία που μας άξιζε, ίσως μας άξιζε κάτι περισσότερο αλλά είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τις προσθήκες που έγιναν στην ομάδα: «Όλοι οι παλιοί παίκτες, όσοι βρισκόμαστε καιρό στην ομάδα πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες, που μπήκαν αμέσως στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να αρχίσουμε τη δουλειά και να δείξουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να παλέψει. Να δώσουμε το 100% γιατί ο Ολυμπιακός αξίζει αν βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Πάντα ο κόσμος μας υποστήριζε. Είναι πολύ σημαντικός να τους έχουμε εδώ. Όταν παίζουμε μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί. Όλοι μαζί πρέπει να παίζουμε στο μάξιμουμ, γιατί το αξίζουν. Όπως μας βοηθούν πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους ευχαριστήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x