Europa League

Ο Μανωλάς και άλλοι τρεις στο όριο καρτών στην Ευρώπη

Έναν επιπλέον παράγοντα πρέπει να έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς εν όψει των ματς κόντρα στην Αταλάντα, καθώς τέσσερις παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών.

Μόνο η Αταλάντα βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, μετά και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και εν όψει αυτών των αγώνων o Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να έχει ακόμα έναν παράγοντα στο μυαλό του.

Ο λόγος για τις κίτρινες κάρτες που αφορούν στο Europa League, αφού όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο για να μην αγωνιστούν στο δεύτερο ματς.

Ο λόγος για τους Τικίνιο, Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Σισέ, αλλά και τον Κώστα Μανωλά, που «κουβαλά» κίτρινες κάρτες από τη θητεία του στη Νάπολι, καθώς αυτές συνεχίζουν και μετρούν κανονικά.

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι οι τρεις από τους τέσσερις είναι κεντρικοί αμυντικοί.

Σε ό,τι αφορά στα τελευταία αγωνιστικά νέα της Αταλάντα, δεδομενη είναι η απουσία των Ζαπάτα και Παλομίνο που είναι βασικά στελέχη της ενδεκάδας του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, αλλά και του Μίραντσουκ που είναι σταθερό μέλος του ροτέισον των «μπεργκαμάσκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x