Europa League

Νικολακόπουλος: «Αυτές οι τρεις είναι οι υποψήφιες αλλαγές του Ολυμπιακού με Φράιμπουργκ»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της «μάχης» με τη Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ.

Εν αναμονή της τελευταίας προπόνησης των «ερυθρόλευκων» πριν τη «μάχη» με τη γερμανική ομάδα, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την αίσθηση που υπάρχει στου Ρέντη, σύμφωνα με την οποία προκύπτουν τρεις υποψήφιοι για να μπουν στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς την ΑΕΚ. Πρόκειται για τους Ιμπόρα, Ορτέγκα και Μπιέλ, με τον ρεπόρτερ των Πειραιωτών να τονίζει στην εκπομπή «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα ότι δεν είναι δεδομένο πως θα παίξουν από την αρχή και οι τρεις.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει τις στατικές φάσεις κόντρα στη Φράιμπουργκ, αφού με εξαίρεση έναν Ιάπωνα, οι υπόλοιποι έχουν ύψος από 1.83 μ. με 1.93 μ. και ότι καλά θα κάνει να πιέσει τον 21χρονο γκολκίπερ των Γερμανών, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ακούστε ακόμη, το πού στάθηκε σε ό,τι αφορά τις δύο τοποθετήσεις των δύο προπονητών (Μαρτίνεθ και Στράιχ) ενόψει του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x