Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα του με την Φράιμπουργκ μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων κάνοντας μια… κατασκοπεία της γερμανικής ομάδας ανέφερε ότι στην αποστολή της δεν αναμένεται να είναι ο Γκρέγκοριτς ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της και στην τελευταία προπόνηση δεν συμμετείχε, θυμίζοντας ότι πέρσι είχε βάλει δύο γκολ στο Καραϊσκάκη.

Προβλήματα αντιμετώπιζαν οι Χέλερ και Λίνγκχαρντ οι οποίοι όμως σήμερα προπονήθηκαν κανονικά, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο πρώτος πιθανότατα θα προλάβει και ο δεύτερος εκτιμάται ότι θα παίξει κανονικά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στη συνομιλία που είχε με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο αναφέρθηκε στην ικανότητα της Φράιμπουργκ στις στατικές φάσεις κάτι που ατυχώς ο Ολυμπιακός το γνώρισε πέρσι από πρώτο «χέρι» καθώς είχε δεχθεί τα 3 από τα 4 γκολ στις δύο αναμετρήσεις τους (στο 0-3 και το 1-1).

Επεσήμανε ότι φέτος η Φράιμπουργκ άλλαξε γκολκίπερ καθώς πουλήθηκε αυτός που έπαιζε πέρσι βασικός και φέτος αγωνίζεται με έναν νεαρό, τον Αατουμπολου, που στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει δεχθεί 9 γκολ.

Τέλος εξήγησε ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε αλλαγή τον Φορτούνη σχετικά γρήγορα στο παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω καρτών υπενθυμίζοντας ότι πέρσι είχε αποβληθεί εναντίον της ΑΕΚ με 2η κίτρινη ο Μπιελ στο ίδιο λεπτό που έγινε αλλαγή τώρα ο Έλληνας άσος. Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα και τι απάντησε σε ερώτηση του Αντώνη Πανούτσου για την επέκταση του συμβολαίου του Πασχαλάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x