Europa League

Αθανασίου: «Δεν έχει περιθώρια για ήττα στη Ρεν ο Παναθηναϊκός - Δύο ερωτηματικά για την ενδεκάδα»

Ακούστε όσα μετέφερε από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η επικείμενη αναμέτρηση με τη Ρεν την Πέμπτη (9/11) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι το «τριφύλλι» δεν έχει περιθώρια για ήττα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα το κάνει και πάλι «αφεντικό» του ομίλου: «Δεν έχει περιθώριο να χάσει ξανά από τη Ρεν ο Παναθηναϊκός. Θα διεκδικήσει τη νίκη. Αν χάσει απίθανο να την προλάβει στη βαθμολογία . Θα θέλει «διπλό» στη Βιγιαρεάλ. Θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα πρέπει να παρασύρεται από τη θέση της Ρεν στη Ligue 1. Aν έχει τη γνωστή κυνικότητα του ο Παναθηναϊκός και αποφύγει τα λάθη του πρώτου ματς έχει πολλές ελπίδες.».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αθανασίου, αναφέρθηκε και στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα: «Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε την επιστροφή του Μπερνάρ στην ενδεκάδα μετά και την ασίστ πάρε-βάλε με τη Λαμία. Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, στα στόπερ τη δεδομένη στιγμή άλλες επιλογές εκτός από Γεντβάι και Σένκεφελντ δεν υπάρχουν, αριστερά θα είναι ο Μλαντένοβιτς. Ο Αράο στο κέντρο μαζί με τον Τσέριν. Δεξιά θα είναι βασικός ο Παλάσιος, αριστερά λογικά ο Μαντσίνι. Ερωτηματικό για το δεξί άκρο της άμυνας και για την κορυφή. Ο Βαγιαννίδης δεν ήταν καλός στην Λαμία. Από την άλλη είναι καθοριστικός στα τελευταία δυο ματς ο Σπόραρ και πλέον είναι 50-50 με τον Ιωαννιδη για κορυφή.».


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x