Europa League

Νικολογιάννης: «Χρειάζεται άριστη ανασταλτική λειτουργία με Ρεν ο Παναθηναϊκός - Να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες του»

Στην άριστη τακτική λειτουργία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός με τη Ρεν, αλλά και στις ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευθεί για να πάρει τη νίκη αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να πάρει τη νίκη στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν, με την οποία θα αποκτήσει σημαντικές πιθανότητες για την πρόκριση στους «16» του Europa League μίλησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ, μεταφέροντας το ρεπορτάζ των «πρασίνων» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη του πρώτου αγώνα, διότι αυτά σε ματς τέτοιου επιπέδου στοιχίζουν, ενώ ανέδειξε την ανάγκη για μια άριστη ανασταλτική λειτουργία και εκμετάλλευση των ευκαιριών που θα δοθούν στο γήπεδο: «Τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Σε αυτά τα επίπεδα τα λάθη πληρώνονται. Επίσης πρέπει να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για να σκοράρει. Αν του δοθούν δυο θα πρέπει να κάνει ένα γκολ».

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης, ανέλυσε και τα δεδομένα για την ενδεκάδα του «τριφυλλιού»: «Θεωρώ δεδομένη την επιστροφή του Παλάσιος στην ενδεκάδα γιατί γυρίζει και μαρκάρει και βοηθά και τα μπακ. Λογικά θα δούμε και τον Μπερνάρ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ταιριάζει σε αυτό το ματς με τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης δεξιά, κλασσικό δίδυμο στα στόπερ και Μλαντένοβιτς αριστερά. Τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο και για Βιλένα δίπλα στον Αράο αλλά θα φανεί με τις προπονήσεις αυτό. Κορυφή δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Ιωαννίδη που θα χρειαστεί να παίξει περισσότερο με πλάτη και να απασχολεί την άμυνα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x