Europa League

Με Πάντοβιτς, Σάντσες και έξι αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Δείτε τις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν, που αρχίζει σε σχεδόν μια ώρα, στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βικτόρια Πλζεν στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την ενδιάμεση φάση του φετινού Europa League.

Ο Ράφα Μπενίτεθ επέλεξε τους «πράσινους» που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του απέναντι στους Τσέχους, πραγματοποιώντας έξι αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στην ΑΕΛ και διατηρώντας στην 11άδα τους Λαφόν, Καλάμπρια, Τουμπά, Ταμπόρδα και Μπακασέτα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σύστημα 3-4-2-1. Ο Λαφόν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον και Τουμπά να αποτελούν την τριάδα στην άμυνα. Καλάμπρια και Κυριακόπουλος θα αγωνιστούν ως φουλ μπακ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ Σάντσες και Μπακασέτας θα κινούνται στον άξονα. Οι Ταμπόρδα και Πάντοβιτς θα παίξουν πίσω από τον προωθημένο Τετέι.

Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται οι Κότσαρης, Γείτονας, Κάτρης, Ερναντέθ, Σιώπης, Ζαρουρί, Αντίνο, Τσέριν, Τζούριτσιτς και Σβιντέρσκι.




Από εκεί και πέρα, την 11άδα της Βικτόρια Πλζεν, η οποία θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-4-2, απαρτίζουν οι Βιέγκελε, Μέμιτς, Ντουέ, Σπάτσιλ, Ντόσκι, Βισίνκι, Χροσόβσκι, Τσερβ, Σουαρέ, Πάνος και Λαβάλ.

Ενώ στον πάγκο των φιλοξενούμενων βρίσκονται οι Τβρντον, Σόλχαβι, Τσαλούπα, Βίντρα, Σόικα, Λάντρα, Γιεμέλκα, Βαλέντα, Νόβακ και Αντού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x