Europa League

ΠΑΟΚ, θυμήσου τι έκανες στην Πόλη! (video)

Το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια είχε εξασφαλίσει την πρώτη του συμμετοχή στο νεοσύστατο τότε Europa League.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα η προσεχής αναμέτρησης της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, μία εβδομάδα μετά την ήττα στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα στη Σλοβακία.

Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια, στις 26 Αυγούστου του 2010, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καταφέρει να πάρει μία σπουδαία πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Τότε οι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει στην κανονική διάρκεια με 1-0 από τους Τούρκους, όμως και το πρώτο ματς είχε λήξει με το ίδιο σκορ, και οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ο Μουσλόμοβιτς μετά από ασίστ του Βιεϊρίνια κατάφερε να δώσει το πρώτο «εισιτήριο» για τον ΠΑΟΚ στο νεοσύστατο τότε Europa League.

Εννέα χρόνια μετά η ομάδα του Φερέιρα καλείται να κάνει μία ανάλογη βραδιά και να μπορέσει να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Συνθέσεις

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλιτσα, Αντρέ Σαντός, Γκοκχάν, Κριστιάν (106’ Ουνάλ), Στοχ, Εμρέ (75? Σελτσούκ), Τοπούζ (91? Χουρματσί), Άλεξ, Νιανγκ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαΐντί (75? Σνάουτσνερ), Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης (92? Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο (83? Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x