Το σχόλιό του μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 από τη Θέλτα έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι «ασπρόμαυροι» ήταν αρκετά φοβικοί στο πρώτο μέρος, αλλά άλλαξαν νοοτροπία στο δεύτερο. Χαρακτήρισε δύσκολη τη ρεβάνς, όμως τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως είναι δυνατός και θα παλέψει για την πρόκριση μέσα στο Βίγκο.
«Δίκαια έχασε ο ΠΑΟΚ, ήταν αρκετά φοβικός στο πρώτο, δεν έκανε υποψία φάσης. Ήταν καθαρά θέμα νοοτροπίας και αυτοπεποίθησης η αλλαγή εικόνας στο δεύτερο μέρος. Μια κακή πάσα του Χατσίδη θα μπορούσε να αλλάξει το ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και θα το παλέψει αρκετά, το έκανε στη Λιλ και στη Λιόν. Αουτσάιντερ είναι ο ΠΑΟΚ, η Θέλτα είναι πολύ επικίνδυνη, αλλά προέχει το ματς με την ΑΕΛ Novibet. Από Τρίτη θα ταξιδέψει για Ισπανία· εκεί, αν φτάσουμε στο 70'-75' και είναι όρθιος, θα το παλέψει με μεγάλη πίστη μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε Επίσης
Έχασε, αλλά συνεχίζει να ελπίζει: Τα highlights από το ΠΑΟΚ-Θέλτα Γερεμέγεφ: «Μακάρι το γκολ μου να μας δώσει την πρόκριση» Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε να χάσουμε 0-3 αλλά και να ισοφαρίσουμε 2-2, δεν έχει κριθεί κάτι» Ανησυχία στον ΠΑΟΚ με Λόβρεν - Ενοχλήσεις στο γόνατο και μαγνητική για να φανεί η ζημιά!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






