Γενικά

FIFA: Αυτοί είναι οι συλληφθέντες!

Ονόματα των συλληφθέντων από το FBI -που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της FIFA ως κατηγορούμενοι για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος- ήρθαν στη δημοσιότητα. Δεν προκύπτει ανάμιξη Μπλάτερ ως τώρα

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση των «New York Times», η οποία αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Τετάρτης συνελήφθησαν δεκατέσσερις άνθρωποι, που εμπλέκονται με τη FIFA, και αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες εκβιασμού, δωροδοκίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος!

Αξιωματούχος της αστυνομίας ανέφερε ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι οι Τζέφρι Γουέμπ, Ευγένιο Φιγουερέδο, Τζακ Γουόρνερ, Εντουάρντο Λι, Χούλιο Ρότσα, Κόστας Τάκας, Ράφαελ Εσκιβέλ, Χοσέ Μαρία Μαρίν και Νικολάς Λεόζ.

Μεταξύ άλλων είναι και οι διευθυντές αθλητικού μάρκετινγκ: Αλεχάντρο Μπουρθάκο, Ααρόν Ντάβιντσον, Ούγκο Τζίνκις και Μαριάνο Τζίνκις, ενώ επίσης συνελήφθη και ο Χοσέ Μαργιλιές που παρουσιάζονται ως μεσάζων που διευκόλυνε τις παράνομες πληρωμές.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκ των εκπροσώπων της Αστυνομίας, Γουόλτερ ντε Γκρεγκόριο, ανέφερε για τον Σεπ Μπλάτερ πως «ουδεμία ανάμιξη έχει με το συγκεκριμένο θέμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x