Κύπελλο Ελλάδας

Μπούρμπος: «Ήρθαμε για να πάρουμε το ματς»

Στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ, απέδωσε τη νίκη-πρόκριση επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο Ελλάδας ο Χρήστος Μπούρμπος. Μάλιστα, ο μέσος των Κρητικών τόνισε πως στους στόχους της ομάδας του είναι μία καλή πορεία στο θεσμό, όπως και στο πρωτάθλημα.

Στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ, απέδωσε τη νίκη-πρόκριση επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο Ελλάδας ο Χρήστος Μπούρμπος.

Μάλιστα, ο μέσος των Κρητικών τόνισε πως στους στόχους της ομάδας του είναι μία καλή πορεία στο θεσμό, όπως και στο πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς ήρθαμε για να το πάρουμε. Μας ενδιαφέρει αρκετά μία καλή πορεία στο θεσμό. Μπορεί να μην μπήκαμε καλά στο ματς, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά να πάρουμε το προβάδισμα. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο Κύπελλο», είπε αρχικά ο Χρήστος Μπούρμπος και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει εξίσου το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα. Στο πρωτάθλημα στοχεύουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αλλά το έχουμε πει, πως εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και αυτό σκεφτόμαστε τώρα».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω στη διάθεση και στο πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στα τελευταία δύο-τρία τελευταία παιχνίδια τα έχουμε αυτά τα στοιχεία και πιστεύω ό,τι μπορούν να μας βοηθήσουν, ώστε να κάνουμε κάτι αξιόλογο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x