Κύπελλο Ελλάδας

«Δεν είναι τελικός… Είναι γιορτή»

Με το σύνθημα «δεν είναι τελικός, είναι γιορτή» ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σπανός επισήμαναν ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να μην συμβούν έκτροπα ανάλογα με τα προηγούμενα χρόνια ενώ Δώνης και Βαλβέρδε υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν οι ίδιοι και οι ομάδες τους τα πάντα για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε όσα είπαν Τοροσίδης, Σκόνδρας, Πιλάβιος.

Με το σύνθημα «δεν είναι τελικός, είναι γιορτή» ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σπανός επισήμαναν ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να μην συμβούν έκτροπα ανάλογα με τα προηγούμενα χρόνια ενώ Δώνης και Βαλβέρδε υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν οι ίδιοι και οι ομάδες τους τα πάντα για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Το κοινό μήνυμα στα λεγόμενα όλων, ήταν ότι θα πρέπει το ματς αυτό να αντιμετωπιστεί ως μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Από παίκτες, προπονητές, αρμόδιες Αρχές και φυσικά τους φιλάθλους…

Όσο για τις δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ, οι προπονητές τους και οι αρχηγοί τους, ξεκαθάρισαν ότι θα μπουν με πάθος για την νίκη και τον τίτλο που θέλουν πάρα πολύ, με στόχο φυσικά να παρουσιάσουν κάτι που θα αφήσει ικανοποιημένους τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού:

Αναλυτικά οι δηλώσεις από την πλευρά του Ατρόμητου:

Τέλος, το μήνυμα του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου ήταν: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ψυχαγωγία και γιορτή. Είναι αυτονόητο ότι χάνει από την βία. Χάνει φίλους, χάνει σε όλα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες. Στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον Ατρόμητο για την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Η νίκη για τις δύο ομάδες μετράει διαφορετικά, αλλά το να κερδίσει φίλους το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Οι δύο πρόεδροι που είναι δίπλα μου θα έχουν συμβάλει πολύ να πάνε όλα καλά σε αυτόν τον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x