Κύπελλο Ελλάδας

Μιραλάς: «Μία από τις καλύτερες χρονιές μου»

Ως μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Κέβιν Μιραλάς την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός αφιέρωσε το Κύπελλο στην οικογένειά του και στους φίλους των «ερυθρολεύκων», ενώ θεωρεί πως αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουν -εκείνος και οι συμπαίκτες του- τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ως μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Κέβιν Μιραλάς την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος επιθετικός αφιέρωσε το Κύπελλο στην οικογένειά του και στους φίλους των «ερυθρολεύκων», ενώ θεωρεί πως αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουν -εκείνος και οι συμπαίκτες του- τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Σήμερα δείξαμε ότι ακόμα και όταν κυριαρχούμε μπορούμε να αιφνιδιαστούμε. Αλλά στο τέλος τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς και πρόσθεσε: «Είναι μια εκπληκτική χρονιά για μένα, είναι όντως μία από τις καλύτερες και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. Ελπίζω να έρθουν κι άλλες, ακόμα καλύτερες».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένειά μου, στους φίλους του Ολυμπιακού και σε όλη την ομάδα».

Για το αν ήταν το καλύτερο αποχαιρετιστήριο… δώρο προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε τον προπονητή μας», ενώ αν ήταν η πιο σημαντική νίκη της χρονιάς: «Η πιο σημαντική ήταν η νίκη μας στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x