Κύπελλο Ελλάδας

Τζεμπούρ: «Μεγάλη τιμή που είμαι στον Ολυμπιακό»

Πανευτυχής που κατάφεραν αυτός και οι συμπαίκτες του να εκπληρώσουν τον εφετινό στόχο του Ολυμπιακού, δηλαδή, την κατάκτηση του νταμπλ δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά από τον χθεσινό τελικό και χαρακτήρισε μεγάλη του τιμή που αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους και κατακτά τίτλους.

Πανευτυχής που κατάφεραν αυτός και οι συμπαίκτες του να εκπληρώσουν τον εφετινό στόχο του Ολυμπιακού, δηλαδή, την κατάκτηση του νταμπλ δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά από τον χθεσινό τελικό.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αν και υπήρχαν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι αρκετά περίπλοκες για εμάς. Δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με την απόδοσή μας στο δεύτερο», τόνισε ο επιθετικός των ερυθρολεύκων με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα στα χέρια και συνέχισε:

« Ωστόσο, η γενική και τελευταία εντύπωση της αναμέτρησης είναι ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος στην αρχή της σεζόν, να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και τον εκπληρώσαμε».

Ο Ράφικ Τζεμπούρ απέφυγε να μιλήσει για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το μέλλον του στην ομάδα... «Αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να ξεκουραστώ. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ και κατακτώ τίτλους. Όλα θα συζητηθούν όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Τέλος ο "τρομοκράτης" αφιέρωσε το Κύπελλο στον πατερά του. «Μου τηλεφώνησε σήμερα πριν το παιχνίδι. Το είχε κάνει και πριν τους αγώνες κόντρα σε Άρσεναλ και Ντόρτμουντ, όπου είχα σκοράρει. Φαίνεται είναι το γούρι μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x