Κύπελλο Ελλάδας

Με Μασάντο, χωρίς Βλαχοδήμο

Στην αποστολή του Ολυμπιακού, παρά τη φημολογία περί… εξελίξεων μετά το ενδιαφέρον από ρωσική ομάδα, για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα συμπεριλήφθηκε ο Πάουλο Μασάντο. Εκτός ο Βλαχοδήμος.

Ο Πάουλο Μασάντο συμπεριλήφθηκε στη 19μελή αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Όλα αυτά κι ενώ η φημολογία περί εξελίξεων μετά το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από ρωσική ομάδα για την απόκτησή του, θα μπορούσε να τον… κρατήσει στην Αθήνα.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο ανεβασμένος Παναγιώτης Βλαχοδήμος προφανώς για να ξεκουραστεί, όπως και οι Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Μοδέστο, που εσχάτως είναι εκτός πλάνων, ο Πίνο που έχει τεθεί μέχρι νεωτέρας εκτός ομάδας, ο ανέτοιμος Φουστέρ, αλλά και ο Λυκογιάννης που συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας Νέων για τον αγώνα με την Άντερλεχτ για το NextGen Series.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βέργος, Βούρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x