Κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση από σήμερα…

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και ο επόμενος… ανοιχτός στόχος είναι εκείνος του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην προημιτελική φάση και οι παίκτες του Μίτσελ πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν το νταμπλ.

Απόψε αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (20:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr και), ακόμη και αν πρέπει να παίξουν στον άσχημο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι στο πλευρό τους για ακόμη μία φορά και εκείνοι πρέπει να κάνουν το… χρέος για να τους αποζημιώσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ αναμένεται να προτιμήσει τον Κάρολ αντί του Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Παπάζογλου, Κοντρέρας, Σιόβας και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, έχοντας πιο μπροστά τον Γκρέκο και τον Μανιάτη.

Στην επίθεση θα παίξουν οι Φετφατζίδης αντί του Βλαχοδήμου (που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί), Αμπντούν και Μήτρογλου στη θέση του Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Βέγος και Βούρος.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x