Κύπελλο Ελλάδας

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης»: Το κορεό των Αρκάδων και η δυναμική παρουσία των Κρητικών

Παιχνίδι γιορτή στην Τρίπολη ανάμεσα στον Asteras AKTOR και τον ΟΦΗ για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Φανταστική ατμόσφαιρα έχει δημιουργηθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Asteras AKTOR και ΟΦΗ.

Το γήπεδο είναι κατάμεστο, αφού οι φίλοι των γηπεδούχων εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια ενώ πάνω από 1500 οπαδοί των φιλοξενούμενων δίνουν το παρών, ενώ από νωρίς οι δρόμοι της Τρίπολης είχαν γεμίσει με φίλους και των δύο συλλόγων.

Asteras AKTOR-ΟΦΗ: Εκπληκτική ατμόσφαιρα με κορεό

Το παιχνίδι είναι τεράστιας σημασίας και για τις δύο ομάδες, αλλά και μια… γιορτή του ποδοσφαίρου, με την ατμόσφαιρα να είναι καταπληκτική.

Οι Αρκάδες μάλιστα δημιούργησαν ένα κορεό στην κερκίδα τους, ενώ δυναμική είναι και η παρουσία των Κρητικών στις εξέδρες.

Asteras AKTOR-ΟΦΗ: Εκπληκτική ατμόσφαιρα με κορεό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x