Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΚ, δεν είναι αγγαρεία, είναι… ευκαιρία

Με στόχο να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου και τον Ζοσέ Μοράις να δίνει ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση.

Μπορεί το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα που ακολουθεί να είναι πολύ πιο σημαντικό, ωστόσο η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να αδιαφορήσει για τον αποψινό αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου (19:30, COSMOTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr).

Η «Ένωση» θέλει τη νίκη, προκειμένου με έξι βαθμούς να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στους «16» του θεσμού και να παίξει δίχως κανένα άγχος σε δύο εβδομάδες στη Λαμία.

Οι τραυματισμοί και οι ανάγκες για ξεκούραση αναγκάζουν τον Ζοσέ Μοράις να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation. Ο Πορτογάλος προπονητής αναγκάστηκε να αφήσει στην Αθήνα τους Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο, Ντίας, Βάργκας και Πλατέλλα, αλλά και τους Γιόχανσον και Μάνταλο που θα ξεκουραστούν.

Σύμφωνα με τη χθεσινή δοκιμή, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης, στόπερ θα είναι οι Τζανετόπουλος και Κολοβέτσιος, δεξί μπακ ο Μπακάκης και αριστερό ο Γιαννούτσος, αμυντικά χαφ οι Μανωλάς και Γαλανόπουλος, Αραβίδης και Ζόριτς θα βρίσκονται στα άκρα και ο Τσέλιος θα κινείται πίσω από τον Πέκχαρτ.

Στο πλευρό της ΑΕΚ θα βρίσκονται εκατοντάδες φίλοι της από την Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x