Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΚ για Λουτσέσκου: «Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και σκοπιμότητας»

Από την ΑΕΚ είναι μεν ενοχλημένοι από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και σκοπιμότητας.

Ενοχλημένοι είναι στην ΑΕΚ από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 0-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της «Ένωσης», δεν πρόκειται να ασχοληθούν με «αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και σκοπιμότητας», όπως χαρακτηρίζουν τα λεγόμενα του Ρουμάνου τεχνικού.

Θυμίζουμε, ο Λουτσέσκου είπε: «Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ήταν μία προσέγγιση μικρής ΑΕΚ (ανέφερε στα αγγλικά τη λέξη small AEK, θέλοντας να πει προσέγγιση μικρής ομάδας). Δεν είδα καμία διαφορά με τις ομάδες πιο χαμηλής κατάταξης, τις πιο μικρές ομάδες, που έρχονται να παίξουν αμυντικά. Νομίζω και γενικά η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν να σπαταλήσει χρόνο, να κάνει φάουλ, αλλά ΟΚ, η πίεση είναι σε αυτούς, στους παίκτες της ΑΕΚ. Εάν σκοράρουμε ένα τέρμα στη ρεβάνς θα περάσουμε εμείς».

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, λένε χαρακτηριστικά: «Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και προφανούς σκοπιμότητας. Το ματς το έδειχνε η τηλεόραση».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x