Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: «Επικράτησε ο Γιαννίκης του Λουτσέσκου - Έδειξε ότι δικαιούται τη θέση ο Γέβτιτς»

Για τα αντανακλαστικά που έδειξε η ΑΕΚ στην Τούμπα, την καθαρή επικράτηση Γιαννίκη επί του Λουτσέσκου στους πάγκους και την εμφάνιση-δήλωση του Γέβτιτς μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τις ελπίδες που μοίρασε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ -όχι τόσο με το αποτέλεσμα, όσο με την εικόνα της- υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» έδειξε αντανακλαστικά (έχοντας πειθαρχία, σωστές αποστάσεις, τακτικό πλάνο και αρκετές ευκαιρίες).

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι ο Γιαννίκης επικράτησε καθαρά του Λουτσέσκου στη μάχη των πάγκων (και απέδωσε τις δηλώσεις του Ρουμάνου σε προσπάθεια να χαλάσει το μυαλό των «κιτρινόμαυρων»), τόνισε την ανάγκη να διατηρήσει η ομάδα αυτή την εικόνα και να μην αποδειχθεί απλώς μια αντίδραση στο κράξιμο των προηγούμενων ημερών.

Παράλληλα, στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα του Γέβτιτς (τονίζοντας ότι με αυτή την εμφάνιση δικαιούται να κρατήσει τη θέση στην ενδεκάδα), αλλά και στο φαινομενικά παράδοξο ότι χθες που η ΑΕΚ ήταν καλά οργανωμένη, φάνηκε ακόμα περισσότερο η απουσία ενός χαφ κλάσης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x