Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός: Να «καθαρίσουν» από το πρώτο ματς οι γηπεδούχοι, για την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ και Πανσερραϊκός τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στην «OPAP Arena» (17:30 Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στην πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 17:30 (Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στην «OPAP Arena» τον πάντα επικίνδυνο Πανσερραϊκό με φόντο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Η ΑΕΚ μετά την άνετη πρόκριση απέναντι στην Κηφισιά, δεν έχει σκοπό να παραμελήσει την δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μιας και η ως τώρα πορεία της στη Super League, είναι εξαιρετική. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αναδειχθούν Κυπελλούχοι για πρώτη φορά μετά το 2016, αφού έκτοτε μετρούν τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες σε τελικούς.

Ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο είδε τόσο τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς όσο και τον Νίκλας Ελίασον να επιστρέφουν στις προπονήσεις ωστόσο η κατάσταση τους δεν επέτρεψε στον Αργεντινό τεχνικό να τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Αντίθετα εντός αυτής βρέθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Από την άλλη μεριά ο Πανσερραϊκός, προέρχεται από μια εξίσου εύκολη πρόκριση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, του οποίου την αντίσταση έκαμψε με δύο νίκες. Οι «κόκκινοι» επιθυμούν να κάνουν την έκπληξη απέναντι στην «Ένωση» με τον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να απολαύσουν τη σημαντική αυτή εμπειρία και να αναζητήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής τΟν Πασχάλη Στάικο και τον Τάσο Αυλωνίτη που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ, ενώ έξω από την 23αδα έμεινε και ο Στέφανος Σιόντης που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ

Οι πιθανές ενδεκάδες:
AEK ( Mατίας Αλμέιδα 4-3-3): Στάνκοβιτς-Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια- Μουστακόπουλος, Γιόνσον- Μάνταλος, Τσούμπερ, Πάολο Φερνάντες- Φαν Βέερτ

Πανσερραϊκός ( Παύλος Δερμιτζάκης 4-2-3-1): Κατσίκας-Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Πεταυράκης- Ανάκογλου, Κολομπίνο- Μασκανάκης, Μπαμπά, Κατσαντώνης- Μπαϊροβιτς

Διαιτητής: Πολυχρόνης
1ος βοηθός: Πετρόπουλος
2ος βοηθός: Χριστοδούλου
4ος διαιτητής: Mανούχος
VAR: Φωτιάς
A-VAR: Τριανταφύλλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x