Κύπελλο Ελλάδας

Με δύο απουσίες στην Νέα Φιλαδέλφεια ο Πανσερραϊκός

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοίνωσε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης.

Χωρίς τους νεοφερμένους, Πασχάλη Στάικο και Τάσο Αυλωνίτη θα αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά την ανακοίνωση της αποστολής, που έγινε μετά την τελευταία προπόνηση, δεν συμπεριέλαβε ούτε τον Στέφανο Σιόντη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά οι 23 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Παύλος Δερμιτζάκης:
Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Ο 53χρονος Καβαλιώτης τεχνικός με το πέρας της τελευταίας προπόνησης ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του, να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, να απολαύσουν την εμπειρία και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα δύο ματς, θέλοντας παράλληλα να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας μία εικόνα που αρμόζει τόσο στην ιστορία της ομάδας, όσο και στις προσωπικότητες όλων όσων βρίσκονται στον Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x