Κύπελλο Ελλάδας

Αναβάλλεται το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, την Τρίτη οι αποφάσεις για Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης!

Σίγουρη θεωρείται η αναβολή της ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ την Τρίτη (25/1) θα παρθεί η απόφαση για την τέλεση ή όχι των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης!

Μόνο τυπικό είναι, πλέον, το θέμα της αναβολής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ενώ μένει να παρθεί η απόφαση, την Τρίτη (25/1), για την τέλεση ή όχι και των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης!

Ο λόγος, δε, που η ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους» αναβάλλεται πιο γρήγορα, είναι πως το ΟΑΚΑ έστειλε ήδη χαρτί στην ΕΠΟ, με το οποίο την ενημερώνει ότι το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό -τουλάχιστον- μέχρι την Τετάρτη (26/1) λόγω της κακοκαιρίας. Επομένως, η ομοσπονδία θα αναβάλει το ματς και αναμένεται απλά η ανακοίνωση, ακόμη και απόψε, ώστε να μην μπει καν ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία να ταξιδέψει το πρωί στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τους άλλους δύο προημιτελικούς και ενώ, θυμίζουμε, ήδη από το μεσημέρι έχει αναβληθεί το Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός, η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου το πρωί της Τρίτης και θα παρθεί η τελική απόφαση.

Όλα είναι ανοιχτά για αυτά τα δυο παιχνίδια, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει ένα σοβαρό θέμα για το πώς, για παράδειγμα, θα ταξιδέψει οδικώς ο Παναιτωλικός από το Αγρίνιο στην Αθήνα, καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει και στην Εθνική οδό, από τα χιόνια, θα δημιουργηθεί παγετός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x