Κύπελλο Ελλάδας

Η μάχη του Κυπέλλου μέσω… bwinΣΠΟΡ FM: Τσακίρης και Τσορμπατζόγλου για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Γιώργος Τσακίρης και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μεταφέρουν τα νεότερα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, ένα 24ωρο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο έμεινε για να δούμε ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τελευταίο τίτλο της σεζόν στην Ελλάδα. Διότι στο «Πανθεσσαλικό» θα κοντράρουν για ακόμη μια φορά σε τελικό Κυπέλλου τα ξίφη τους η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν μετά το πρωτάθλημα, θέλοντας να κατακτήσουν το τρίτο νταμπλ της ιστορίας τους. Και τον "δικέφαλο του βορρά" να ψάχνει το Κύπελλο σε μια μεταβατική χρονιά που έκανε ριζική ανανέωση, ψάχνοντας πέραν του τίτλου και το τρίτο καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και μέσω του bwinΣΠΟΡ FM μπήκατε ήδη σε ρυθμούς… τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Ο Γιώργος Τσακίρης, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ, υποστήριξε πως πρόκειται για μια ιστορική ευκαιρία για τον σύλλογο να πετύχει το τρίτο της νταμπλ με την κατάκτηση του τροπαίου!

«Δεν μπορεί κανείς να κρύψει κάτι σε κάποιον, απλώς θα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει κάτι πάρα πάρα πολύ διαφορετικό από τα άλλα ματς, αλλά δύσκολο το βλέπω. Έφτασε κιόλας η αποστολή στην Πορταριά και είχε μια μικρή υποδοχή από τον κόσμο της.

Περιμένουμε να δούμε κατά πόσο είναι 100% συγκεντρωμένη σε αυτό το ματς η ΑΕΚ, αν και νομίζω πως θα είναι. Θα περιμένουμε να δούμε και τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ματς, ποιους θα διαλέξει τελικά να βάλει. Είναι μια ιστορική ευκαιρία για την ΑΕΚ να κάνει το 3ο της νταμπλ, έχει πολύ ισχυρό κίνητρο μέσα στο γήπεδο»
, ανέφερε μεταξύ άλλων.



Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου από τη δική του μεριά γνωστοποίησε τα νεότερα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως είναι ξεκάθαρη η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός της ομάδας.

«Δεν έχει μαζί του ο Λουτσέσκου τον Τζίμα, δεν είχε κάποιο νόημα. Δεν έχει διλήμματα, έχει αποφασίσει, είναι ξεκάθαρο ποιους θα περιμένουμε. Περιμένουμε τον βασικό κορμό του ΠΑΟΚ. Θα ξεκινήσει ο Ντόουγκλας και θα τελειώσει το ματς ο Σβαμπ. Στα μπακ θα είναι ο Σάστρε και ο Σοάρες. Λογικά θα παίξει ο Κουλιεράκης αντί του Νάσμπεργκ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ και συνέχισε μιλώντας για τα μέτρα ασφαλείας: «Στον Βόλο υπάρχει αστυνομία και περιμένει τον κόσμο. Προειδοποιεί πως δεν θα περάσει κανείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x