Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΛ-Ατρόμητος: Με «όπλο» την έδρα οι μεν, θέλουν να ξεμπλοκάρουν οι φιλοξενούμενοι

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Betsson.

Μάχη ΑΕΛ-Ατρόμητος, μέρος 1ο.

Οι «βυσσινί» φιλοξενούν (15:30, Cosmotesport2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) τους Περιστεριώτες στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Betsson. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των «κυανόλευκων», ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η ομάδα της Λάρισας προέρχεται από το 1-0 επί της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου είναι στη 2η θέση στον όμιλό τους, στο -5 από την κορυφή όπου βρίσκεται ο Λεβαδειακός. Έχοντας, ωστόσο, ένα παιχνίδι λιγότερο. Για να βρεθεί εδώ, απέκλεισε τον Τηλυκράτη, επικρατώντας 3-0 εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Πανσερραϊκό (1-1) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) εντός έδρας, ενώ ενδιάμεσα ήρθε 3-3 στη Λαμία. Η ομάδα του Ίλιτς είναι στη 10η θέση της Stoiximan Super League. Ο Ατρόμητος έβγαλε νοκ άουτ τον Γιούχτα, επικρατώντας 1-0, για να βρεθούν στους «16».

Εκτός μάχης ο τραυματίας Μαυριάς για την ΑΕΛ, ενώ δεν είναι στην αποστολή Μαξιμένκο και Πατράλης.

Με αναγκαστικές απουσίες και ροτέισον ο Ατρόμητος. Εκτός για να πάρουν ανάσες οι Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ και Κουντέ. Ασθενής ο Φριντζόνσον, εκτός παραμένουν Αντζιέλσκι, Τσακμάκης. Επιστρέφει από την τιμωρία του. και φοράει φανέλα βασικού ο Βαλένσια.

Πιθανές ενδεκάδες
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος - Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου, Ηλιάδης, Κοσουνού - Πλέγας, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου - Μπρου, Όγκμποε, Πεντρόσο

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι - Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Ιμερέκοβ, Αθανασίου - Έντερ, Ερλινγκμαρκ, Κουέν - Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βαλένσια

Διαιτητής: Τσιάρας
Βοηθοί: Κούλα, Χριστάκογλου
4ος: Καλατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x