Κύπελλο Ελλάδας

Αμανατίδης: «Είμαστε ευχαριστημένοι και τυχεροί»

Στο γεγονός πως ο Ηρακλής ήταν τυχερός και πήρε την ισοπαλία και ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα στάθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως είχαν να αντιμετωπίσουν τις πολλές απουσίες και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το αποτέλεσμα, ενώ περίμενε κάτι καλύτερο στις αντεπιθέσεις που έβγαλαν. Θεωρεί πως δε θα αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά στο ματς πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής και περιμένει ακόμα πότε θα επιστρέψει ο Λεοζίνιο.

Αναλυτικά: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και σίγουρα τυχεροί, λόγω των ευκαιριών του Παναθηναϊκού. Είχα πολλές απουσίες με τους τραυματίες και δίνω συγχαρητήρια σε όσους έπαιξαν, γιατί τα έδωσαν όλα. Ίσως μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτέλεσμα, ξέρω ότι δεν θα ήταν δίκαιο, αλλά θα μπορούσε εάν τελειώναμε τις αντεπιθέσεις μας.

Ο Παναθηναϊκός είχε πιο πολλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκε και συχνά το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Οπότε, ίσως κάτι μπορούσε να γίνει. Πέρα από αυτό, είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία.

Περιμένω παρόμοια εικόνα και στο ματς της Κυριακής. Θα υπάρξουν αλλαγές στις ενδεκάδες, αλλά θα έχουμε ίδια εικόνα. Εμείς θα έχουμε τον ίδιο στόχο και θα κάνουμε το ίδιο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ανοιχτούμε. Θα περιμένουμε αλλαγές, εμείς και ο Παναθηναϊκός, γιατί θα επιστρέψουν παίκτες.

Ο Λεοζίνιο έχει πρόβλημα στη γάμπα. Είναι μαζί μας και θα το δούμε στις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x